1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЮНІ МЕШКАНЦІ САФʼЯНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ...

ЮНІ МЕШКАНЦІ САФʼЯНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ МІЖНАРОДНУ ДОПОМОГУ

З початку війни багато країн та міжнародних організацій об’єдналися, щоб підтримати Україну в цей складний час. Зокрема, Саф’янівська територіальна громада стала однією з тих громад України, які відчули на собі тепло міжнародної допомоги.

Важливу роль у цьому процесі відіграє транскордонне та міжмуніципальне співробітництво, яке з’єднує українські громади з регіонами та містами інших країн, зокрема Лігурії, області на північному заході Італії.

Нещодавно завдяки президенту Ginestra Odv Ігорю Менделевичу за сприянням Агенції регіонального розвитку Одеської області та Одеської обласної військової адміністрації, Саф’янівська громада отримала вагому підтримку від однієї з таких організацій. Ця допомога була спрямована на покращення умов для маленьких жителів громади – вихованців місцевого дитячого садочку.

Благодійниками було передано розвиваючі ігри, волейбольні м’ячі, одяг, генератор тощо.

Постачання генератора стало важливим кроком на шляху до забезпечення енергонезалежності дитячого садка, що особливо важливо в умовах нестабільного електропостачання.

А різноманітні розвиваючі ігри не тільки забезпечать базові потреби малечі, а й подарують турботу та захист, які так необхідні дітям у цей важкий час.

Сафʼянівська громада від щирого серця дякує президенту Ginestra Odv Ігорю Менделевичу, представникам Агенції регіонального розвитку Одещини та Одеської обласної військової адміністрації за допомогу та підтримку! Ваш внесок є неоціненним для нашої громади і служить яскравим прикладом того, як світова спільнота може об’єднатися заради спільної мети!