27 січня в Ізмаїльському районі з робочою поїздкою побував голова Одеської обласної ради Григорій Діденко.

Поїздка розпочалась в м. Ізмаїл, де разом з міським головою Андрієм Абрамченком Григорій Віталійович оглянув п’ять великих інфраструктурних міських об’єктів, які цього року фінансуватимуться з державного бюджету – шпиталь надання медичної допомоги дітям із гострою респіраторною хворобою COVID-19 на вул. Єдності, 75, Ізмаїльську міську центральну лікарню, мікробіологічну лабораторію з проведенням досліджень ПЛР – метод з гострою респіраторною хворобою COVID-19 у поліклініці для дорослих, ділянку реалізації великомасштабного інфраструктурного проекту «Чиста річка» та міський стадіон «Центральний» на вул. Чкалова (КНС). Голова облради оглянув також консультативно-діагностичне відділення Дунайської обласної лікарні по вул. Портова, 11а, та встановлений там пересувний мамограф (його придбано за ініціативою облдержадміністрації та облради), а також нову техніку в Ізмаїльському РУ ГУ ДСНС України в Одеській області.

Після цього Григорій Діденко заїхав у с. Приморське, де з головою Вилківської ТГ Матвієм Івановим обговорив стратегію розвитку туризму, розташування «Центру громадської безпеки» в Ізмаїльському районі та інфраструктуру зони відпочинку.

Програма робочого візиту завершилась у місті Вилкове, де голова обласної ради побував у міській лікарні.

Голову Одеської обласної ради супроводжували депутати облради Олег Каптур, Віталій Вітікач, Ігор Капітан та голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Дмитро Чапір, а також директор КНП «ОООД»ООР» В’ячеслав Полясний, начальник 3 ДПРЗ Головного управління ДСНС України в Одеській області Ігор Гальчинський та інші.