1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Бізнес і влада Одещини:...

Бізнес і влада Одещини: разом до розвитку

На платформі «Діалог влади з бізнесом» відбулась друга онлайн-зустріч, яка зібрала понад 100 підприємців Одещини. Цей простір став активним майданчиком для обговорення нових можливостей і розширення підтримки для бізнесу регіону.

Серед спікерів – керівництво Одеської ОВА, представники Міністерства економіки, банківські фахівці та обласний центр зайнятості. Учасники детально розглянули актуальні програми підтримки – від «Зроблено в Україні» та «Національного кешбеку» до доступного кредитування під 5-7-9%.

Окрему увагу приділили практичним кейсам: разом із банківськими партнерами розібрали вигідні умови для купівлі комерційної нерухомості. Також обговорили ініціативу компенсації логістичних витрат для експортерів української продукції.

Ще одне важливе питання – демпінг іноземних компаній на вітчизняному ринку телекомунікацій, щодо якого готується звернення до центральних органів влади.

ℹ️Для консультацій і швидкого вирішення питань бізнесу нагадуємо, що гаряча лінія Одеської ОВА завжди на зв’язку: ☎️063 100 0317.