1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОПИТУВАННЯ В РАМКАХ МОНІТОРИНГУ...

ОПИТУВАННЯ В РАМКАХ МОНІТОРИНГУ ДОДЕРЖАННЯ ПРАВ ГРОМАДЯН НА ЧИСТУ ТА ДОСТУПНУ ВОДУ В УМОВАХ ДІЇ ПРАВОВОГО РЕЖИМУ ВОЄННОГО СТАНУ

В рамках парламентського контролю за додержанням конституційних прав і свобод людини і громадянина здійснюється моніторинг додержання прав громадян на чисту та доступну воду в умовах дії правового режиму воєнного стану.

Результати моніторингу будуть використані при підготовці спеціальної доповіді про стан додержання прав громадян на чисту та доступну воду в умовах дії правового режиму воєнного стану.

У рамках підготовки спеціальної доповіді, окрім інформації органів державної влади та органів місцевого самоврядування, буде врахована думка громадян, які є споживачами послуги централізованого водопостачання, стосовно якості води, тарифів на водопостачання тощо.

У зв’язку із цим Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України розроблено відповідний опитувальник для громадян – споживачів послуги централізованого водопостачання. Опитувальник доступний за посиланням: https://forms.gle/nFnAhfw6gWq8gYnD7. Також опитувальник розміщено на офіційному вебсайті Уповноваженого Верховної Ради України за посиланням: https://cutt.ly/eeUxqtfc. Опитування є анонімним та триватиме до 14 жовтня 2024 року (включно).

Запрошуємо взяти участь в опитуванні!