1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ ІЗМАЇЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ...

ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ ІЗМАЇЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

4 жовтня 2024 року під головуванням міського голови Андрія Абрамченка відбулося засідання чергової, 65-ї, сесії Ізмаїльської міської ради.

Для роботи на сесії зареєструвалися 29 депутатів. Ними була прийняті відповідні рішення щодо низки актуальних питань, що були включені до порядку денного, і зокрема про виконання бюджету Ізмаїльської міської територіальної громади за 1 півріччя 2024 року, про внесення змін до рішення Ізмаїльської міської ради «Про бюджет Ізмаїльської міської територіальної громади на 2024 рік» № 2791-VIII від 22.12.2023 р., про зміни в структурі і загальній чисельності апарату, виконавчого комітету, секретаріату виконавчого комітету та виконавчих органів Ізмаїльської міської ради, про внесення змін до рішення Ізмаїльської міської ради № 2944-VIII від 10.04.2024 р., про затвердження містобудівної документації, про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності, передачу в оренду та в оперативне управління низки нежитлових приміщень, розташованих в місті Ізмаїл, про регулювання земельних відносин.

Також були розглянуті три депутатські запити від Юрія Задорожного (позафракційного) щодо функціонування Ізмаїльського військово-морського ліцею, допомоги постраждалим внаслідок масованого обстрілу міста БПЛА 27 вересня поточного року і допомоги територіальній обороні щодо зміцнення обороноздатності в умовах воєнного стану. По кожному з них були надані розгорнуті змістовні відповіді.