1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Ізмаїльська районна державна (військова) адміністрація Одеської області повідомляє, що 18 вересня 2024 року об 11 годині за адресою: м. Ізмаїл, проспект Незалежності, 62, 3 поверх, кабінет 315 відбудеться засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Ізмаїльській районній державній (військовій) адміністрації Одеської області на яке запрошуються члени відповідної Ради.

Порядок денний засідання

  1. Правовий дайджест щодо реформ захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за квітень – червень 2024 року.
    Доповідач – Олена ПЕРЕВЕРЗА, головний спеціаліст відділу взаємодії з територіальними громадами з питань внутрішньо переміщених осіб УСЗН Ізмаїльської РДА .

2 . Стан виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам в Ізмаїльському районі.
Доповідач – Ганна СРІБНІЧЕНКО, начальник відділу з питань призначення та виплати державних соціальних допомог №1 УСЗН Ізмаїльської РДА.

  1. Виконання операційного плану з реалізації Стратегії державної політики щодо внутрішнього переміщення на період до 2025 року в Ізмаїльському районі станом на 01.07.2024 року.
    Доповідач – Галина ГРАММА, начальник УСЗН Ізмаїльської РДА.
  2. Отримання тимчасового житла внутрішньо переміщеними особами
    Доповідач – Тетяна ЛИТВИНОВА, голова Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Ізмаїльській районній державній (військовій) адміністрації Одеської області.
  3. Діяльність громадської організації «Жива –Я» в Ізмаїльському районі.
    Доповідач – Анастасія КИРИЧЕНКО, голова громадської організації «Жива –Я»
  4. Різне.