1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАДИ: В САФ’ЯНІВСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАДИ: В САФ’ЯНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЄ РОБОТА З НАПОВНЕННЯ БЮДЖЕТІВ ВСІХ РІВНІВ

У четвер, 12 вересня, в Саф’янівській сільській раді відбулось засідання комісії з мобілізації доходів до бюджету Саф’янівської сільської територіальної громади та погашення заборгованості до бюджетів всіх рівнів.

На комісії були розглянуті питання щодо сплати податку на доходи фізичних осіб; формування переліку фізичних осіб, земельні ділянки яких обробляє підприємство, для сплати земельного податку та питання щодо сплати податку на доходи фізичних осіб у вигляді МПЗ за орендодавців земельних ділянок – паїв та податку на доходи з виплаченої орендної плати за користування земельними паями.

Також було заслухано керівників підприємств щодо перерахування податку на доходи з виплаченої орендної плати за користування земельними паями; щодо погашення податкового боргу з податку на доходи фізичних осіб у вигляді мінімального податкового зобов’язання, що підлягає сплаті фізичними особами за 2022 рік.

Всі питання взяті до уваги представниками підприємств та фізичними особами і будуть вирішуватись найближчим часом, про що буде сповіщено комісії з мобілізації доходів до бюджету Саф’янівської громади та погашення заборгованості до бюджетів всіх рівнів.

Джерело: Саф’янівська сільська рада