1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВИЇЗНИЙ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН...

ВИЇЗНИЙ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ПЕРШИМ ЗАСТУПНИКОМ ГОЛОВИ ІЗМАЇЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

16 травня 2024 року перший заступник голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Сергій Проданов провів особистий прийом громадян у Ренійській міській об’єднаній територіальній громаді. Жителі громади зверталися з різними питаннями у пошуках допомоги та підтримки у їх вирішенні.

Сергій Іванович вислухав всіх, хто звернувся до нього на особистий прийом та роз’яснив заявникам, які існують можливі шляхи вирішення їх проблем, а також надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів РДА.

Одними з основних питань, що турбують жителів Ренійської громади, виступають проблеми житлово-комунального господарства, і зокрема, належного водопостачання та водовідведення, вивозу твердих побутових відходів тощо. Саме з проханням їх вирішити на прийом прийшла керівник одного з місцевих об’єднань співвласників багатоквартирного будинку.

Усі звернення громадян вирішуватимуться відповідними структурними підрозділами райдержадміністрації та перебувають на особистому контролі першого заступника голови РДА.