1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВІДКРИТТЯ АЛЕЇ СЛАВИ В...

ВІДКРИТТЯ АЛЕЇ СЛАВИ В СУВОРОВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

19 травня 2024 року в Суворовській територіальній громаді відбулося відкриття Алеї Слави загиблих Героїв, де відтепер увіковіченні імена місцевих воїнів, які віддали своє життя заради майбутнього кожного з нас.

Фото Героїв – Захисників України, з числа мешканців та уродженців краю, які віддали свої життя за Батьківщину в російсько-українській війні.

Кожен із загиблих знав, за що бореться, тому і ми повинні шанувати пам’ять тих, хто стояв до останнього перед ворожим прицілом, хто казав «Слава Україні», дивлячись в очі смерті, хто тепер завжди буде оберігати Україну і її народ з Небес.

Захід був важкий, надзвичайно емоційний та душевний. Всі присутні не могли стримати сліз, адже рана від втрати свіжа і дуже болюча… Кожен усвідомлює ціну незалежності, яку знову і знову доводиться відстоювати.

Зі словами підтримки та подяки до рідних звернулися селищний голова Олег Босікевич, перший заступник голови Ізмаїльської РДА Сергій Проданов.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх тих, хто віддав своє життя заради України, заради миру на нашій землі.

Під час відкриття священнослужитель громади відслужив заупокійну панахиду та окропив меморіали освяченою водою.

Вшанування пам’яті загиблих – це найменше, чим ми можемо віддячити нашим захисникам за мир у наших домівках та захист. Адже герої живі, поки жива пам’ять про них.