1. /
  2. Новини
  3. /
  4. соціальний захист населення
  5. /
  6. ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА НАРАДА ІЗМАЇЛЬСЬКОЇ...

ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА НАРАДА ІЗМАЇЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З ГОЛОВАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД РАЙОНУ

Нарада пройшла під керівництвом начальника Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіона Абашева та за участю заступника голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Сергія Проданова, керівників та спеціалістів відділів Ізмаїльської районної державної адміністрації, голів міських, селищної та сільської рад Ізмаїльського району, військового комісара Ізмаїльського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Під час наради розглянуто такі питання:

  • про готовність об’єктів паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, соціальної сфери та освіти в громадах району до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років в Ізмаїльському районі;
  • щодо розміщення внутрішньо переміщених осіб на території Ізмаїльського району;
  • про вирубку лісових ресурсів у громадах Ізмаїльського району та інші.

В рамках підготовки об’єктів паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, соціальної сфери та освіти в громадах району до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років визначено, що на даний час територіальними громадами Ізмаїльського району завершується виконання заходів з підготовки  об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери до роботи  в осінньо-зимовий період 2022-2023 років.

Підготовка здійснюється відповідно до затверджених планів за чотирма основними напрямками:

  • об’єкти водопровідно-каналізаційного господарства;
  • об’єкти житлового фонду;
  • об’єкти теплопостачання;
  • дорожньо-мостове господарство.

Середній відсоток готовності об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери Ізмаїльського району до роботи  в осінньо-зимовий період 2022-2023 років складає 87 %.

Під час розгляду питання щодо розміщення внутрішньо переміщених осіб на території Ізмаїльського району обговорено механізм розселення ВПО на території громад району, зокрема порядок організації та вирішення житлово-побутових питань.

Також начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев звернув увагу присутніх щодо застосування можливих заходів запобігання вирубки населенням лісових ресурсів на території громад Ізмаїльського району.

За результатами наради начальником Ізмаїльської районної військової адміністрації надано ряд доручень відповідно до вимог воєнного часу.