Під час виконання бойового завдання, мужньо захищаючи Україну від російського ворога, 12 жовтня в районі села Макіївка Сватівського району Луганської області загинули мешканці Ізмаїльського району інспектор прикордонної служби 1 категорії-снайпер відділення інспекторів прикордонної застави прикордонної комендатури швидкого реагування сержант Сергій Миколайович Шелковников та інспектор прикордонної служби 2 категорії – кулеметник відділення інспекторів прикордонної застави прикордонної комендатури швидкого реагування головний сержант Володимир Степанович Чернов.

Схиляємо голови в скорботі і віддаємо шану захисникам України, чия відданість, мужність та жертовність заслуговують на нашу безмежну подяку. В серцях українців вони навічно залишаться Героями, які до останнього подиху відстоювали територіальну цілісність та незалежність нашої держави.

Від імені Ізмаїльської районної військової адміністрації та від себе особисто висловлюю щирі співчуття родині, близьким і рідним полеглих. Це непоправне горе важко пережити, і ми поруч з вами в цей неймовірно тяжкий момент.

Вічна пам’ять і слава українським воїнам…

Герої не вмирають.

Слава Україні!

Героям слава!