Сьогодні за участю заступниці голови Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Марини Деной відбулась чергова зустріч представників 17 прикордонного загону ім.полковника Олександра Жуковського з сімʼями військовополонених захисників України, захоплених в полон на о.Зміїний.

У заході взяли участь начальниця управління соціального захисту населення Ізмаїльської РД(В)А Галина Грамма та начальниця УПтаСЗН Ізмаїльської міської ради Алла Рудак.

Питання повернення додому військовополонених, які зараз перебувають на території російської федерації, – гостре, болюче та жодним чином не залишиться без розвʼязання. Під час зустрічі представники родин військовополонених мали змогу поспілкуватися з військовослужбовцями прикордонної служби та отримати відповіді на питання щодо звільнення рідних з полону.

Окрему увагу приділили питанням реабілітації та реінтеграції визволених з полону захисників, забезпечення передбачених державою соціальних гарантій військовополоненим та членам їхніх сімей.

Кожен Захисник, кожна Захисниця України не залишиться без уваги. Ми дякуємо нашим Героям, які день за днем наближають нашу Перемогу.

В наших серцях зберігаються імена всіх, хто поклав своє життя в імʼя нашої країни.

Вічна памʼять полеглим…

Слава Україні!

Героям слава!