З 2014 року Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні опікується питаннями захисту та допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Днями представники УВКБ ООН в Україні передали управлінню соціального захисту населення Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації 10 ноутбуків з комплектуючими.

Додаткова техніка дозволить пришвидшити реєстрацію внутрішньо переміщених осіб, що є одним із пріоритетів УВКБ ООН, адже саме належне документування забезпечує доступ до відповідних послуг.

Заступниця голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Марина Деной та радник з питань захисту УВКБ ООН Володимир Бєлєнький обговорили актуальні питання гуманітарної підтримки – з урахуванням потреб регіону та викликів, пов’язаних з війною.

Одним із ключових напрямків діяльності є підтримка органів місцевого самоврядування, відповідальних за соціальний захист населення, включаючи надання соціальних та інших послуг ВПО.

Ізмаїльська районна державна (військова) адміністрація висловлює щиру вдячність за підтримку Управлінню Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні.