Цей рік став дуже важким для всіх нас. На жаль, страшна війна зламала всі наші плани. Замість того, щоб будувати дитячі майданчики, ми облаштовували укриття, замість благоустрою населених пунктів – розміщували на їх територіях блокпости, замість спортивного інвентарю для школярів – обладнання для військових.

Найголовнішим досягненням цього року, на мою думку, є те, що ми показали усьому світові, які ми сильні духом! Ми не зламалися, об’єдналися і спільними зусиллями продовжуємо наближати Перемогу!!!

Щиро дякую всім мешканцям Суворовської громади за розуміння та підтримку. Особлива подяка тим людям, які не залишилися осторонь та з першого дня війни: охороняли, будували, облаштовували, готували, годували, одягали, допомагали продуктами харчування, зерном та паливом, медикаментами, шукали волонтерів та роздавали гуманітарну допомогу!

Дякую також усім волонтерам, міжнародним організаціям, іноземним партнерам за підтримку та співпрацю у такий нелегкий для України час.

Сьогодні неможливо не сказати про тих відважних воїнів, які боронять нашу країну. Віримо в вас, наші Герої!

Вічна пам‘ять тим, хто віддав своє життя за наше мирне небо! Вічна слава тим, хто захищав та захищає нашу свободу!

Завдяки спільній вірі та підтримці ми продовжуємо працювати і гідно тримати свій фронт! Пишаємося бути частиною України – єдиної і незламної!

Вірю, що разом ми вистоїмо та обов’язково переможемо!

Слава Україні!

Олег Босікевич, голова Суворовської селищної територіальної громади