Наша лікарня багатопрофільна, працює як лікарня інтенсивної терапії, забезпечує надання екстренної та планової медичної допомоги жителям Ізмаїла, мешканцям міських, селищної та сільських територіальних громад Ізмаїльського району та ін.

До переліку входять загальні та спеціалізовані послуги, а саме: загальна та спеціалізована хірургія, травматологія, гінекологія, акушерство, неонатологія, педіатрія, реабілітація, діагностичні послуги.

Ізмаїльська міська центральна лікарня є базовою, надає медичні послуги у цілодобовому режимі в межах діючого законодавства України про охорону здоровʼя та Статуту закладу.

В річницю збройної агресії російської федерації проти України висловлюю вдячність українським та міжнародним організаціям, приватним особам, які допомагали та продовжують надавати допомогу. Вона вкрай важлива для збереження та відновлення здоровʼя наших пацієнтів.

Ірина Долга, головна медична сестра КНП Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області «Ізмаїльська міська центральна лікарня»