1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРОДОВЖУЄТЬСЯ МОНІТОРИНГ ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ...

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ МОНІТОРИНГ ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ ІЗМАЇЛЬЩИНИ КЕРІВНИЦТВОМ ІЗМАЇЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Сьогодні перший заступник голови Ізмаїльської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко, заступник голови Ізмаїльської РВА Сергій Проданов та начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту Ізмаїльської РВА Марина Деной відвідали Пункти незламності, розташовані в Кілійській та Вилківській громадах. В місті Вилкове також ознайомились з ходом робіт щодо підготовки приміщення для рентгенапарату, який буде встановлено в місцевій лікарні.

В кожній громаді Ізмаїльщини відкриті Пункти незламності – місця, де можна обігрітися, підзарядити мобільні телефони та портативні зарядні пристрої, отримати гарячий чай та поспілкуватися. Вони облаштовані резервними джерелами живлення, металевими пічками для обігріву приміщень («буржуйками»), запасом води та чаю.

В умовах введених екстрених відключень енергопостачання, коли немає змоги скласти графіки та планувати виконання побутових справ, Пункти незламності залишаються місцями, де підживлюється наше незгасне прагнення до Перемоги.

Тримаймося!

Разом ми обовʼязково переможемо!