1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КОМУНІКАЦІЯ БЕЗ БАР`ЄРІВ

КОМУНІКАЦІЯ БЕЗ БАР`ЄРІВ

Цей тренінг щодо реалізації Комунікаційної стратегії з безбар’єрності був особливим. Бо вперше наша виконавча директорка Оксана Збітнєва говорила про новий розділ «Довідника безбар’єрності» – «Етика взаємодії у періоди стресу», створений за ініціативи першої леді Олена Зеленська.

Довідник – гід з безбар’єрної комунікації, оновлюється відповідно до вимог часу.

На початку війни він зібрав інструкції та поради, як діяти у нових обставинах батькам з дітьми, людям старшого віку, людям з інвалідністю та їхнім близьким.

Зараз, з огляду на те, що війна продовжує створювати для усіх нас ситуації сильного стресу, який не можемо і не маємо ігнорувати, зібрав техніки самодопомоги та підтримки тих, хто поруч.

Також говорили на тренінгу про безбар’єрність і безбар’єрну комунікацію.

І знаєте в чому ще одна особливість цієї зустрічі ❓ Нашими слухачами були півсотня представників ДСНС України, відповідальних за імплементацію гендерного напряму в систему відомства.

Тобто, безбар’єрність закладена в самій ідеї їхньої діяльності – розвивати рівні права та можливості у Службі, викорінюючи гендерні стереотипи.

Дякуємо усім учасникам, що не відкладаєте цю місію на мирний час. Бо безбар’єрність – тут і зараз є однією з опор, на якій має триматися процес відновлення.

#bezbariernist#безбарєрність#barrierfree

#mentalhealth#психічнездоровя