1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРОДОВЖУЄТЬСЯ РОБОТА НАД ДОВІДНИКОМ...

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ РОБОТА НАД ДОВІДНИКОМ БЕЗБАР`ЄРНОСТІ

Важливий етап роботи над Довідником з відбудови міст, який створює офіс міських проєктів Урбанина, і у якому ми виступаємо партнерами по експертизі у частині безбар’єрності.

Напередодні разом з Ярославом Плютою, Євгеном Борисенком, Уляною Пчолкіною, Віталій Пчолкін надали коментарі та пропозиції до драфту першої частини Довідника ▶️https://www.urbanyna.com/dovidnyk-z-vidbudovy-mist

Дякуємо експертам, які разом з нами у своїх рекомендаціях тримали фокус на безбар’єрності, доступності та універсальному дизайні.

За підсумками зустрічі розробники доопрацюють документ, і вже зовсім скоро перша частина Довідника буде готовою до використання.

Нагадаємо, для всіх, хто проєктуватиме, будуватиме і реконструюватиме, Урбанина створює Довідник, який збере кращі стандарти зі створення комфортних просторів. У першій частині будуть наведені типові рішення з проєктування вулиць, впорядкування будинків, планування подвір’їв тощо.

Тішимось, бо насправді кожен такий проєкт – внесок у розбудову суспільства рівних можливостей, візію якого запропонувала торік перша леді Олена Зеленська.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree