1. /
  2. Новини
  3. /
  4. 19 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ...

19 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ МІСТА КІЛІЯ

Сьогодні заступниця голови Ізмаїльської РДА Ірина Холостенко привітала з 2706-тою річницею від дня заснування найстаровиннішу перлину у коштовній низці міст не тільки Придунав’я, а й усієї України — Кілію.

На вулицях цього затишного містечка на берегах величного Дунаю зустрічаються історія і сьогодення: культові споруди та артефакти минулих століть межують із сучасними промисловими об’єктами — портом і суднобудівельно-судноремонтним заводом — містоутворюючими підприємствами, які не тільки забезпечують робочі місця, а й сплачують податки до бюджету та укріплюють обороноздатність нашої країни.

Так само і жителі Кілії втілюють у собі найкращі риси справжніх бессарабців: працьовитих, волелюбних, прагнучих робити свій вагомий внесок у розбудову і процвітання нашої держави.

Прийміть найщиріші вітання зі святом вашого міста, шановні кілійці! Нехай ваша щоденна сумлінна робота з розвитку власної громади приносить вам радість і втіху, а найкращою нагородою стане день нашої перемоги і мирне небо над головою…