1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ІНФОРМАЦІЯ ВІД ЦЕНТРА ЗАЙНЯТОСТІ

ІНФОРМАЦІЯ ВІД ЦЕНТРА ЗАЙНЯТОСТІ

В закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Дунайський центр професійної освіти» фахівці служби зайнятості організували зустріч роботодавців із студентами-випускниками – майбутніми кухарями, офіціантами та барменами.

Захід відкрила директор закладу Костусева Наталя Петрівна.

Заступник начальника відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості Емма Евель представила 8 роботодавців, запрошених на зустріч із студентами закладу.

Тут були присутні представники найпопулярніших закладів Ізмаїлу (ресторанно-готельний комплекс «Zeytun», ресторан «Parmezan», заклад швидкого харчування «LOLA», супермаркет Таврія В , ресторан «Хуторок», Pizza Celentano & Potato House, магазин випічки «БУБЛІК», CAFÉ-BUFFET «CoCo»), котрі користуються багаторічною довірою серед мешканців міста.

Студентам розповіли про вакансії, переваги та заробітню плату у цих закладах.

На зустрічі панувала невимушена атмосфера у форматі діалогу, студентам підкреслили унікальність можливості спілкування з роботодавцями, які готові надавати змогу студентам стартувати в кар’єрі. Майбутні випускники активно ставили питання щодо умов праці та заробітної плати у закладах харчування. Спілкування супроводжувала, у вигляді професійно зробленої анімаційної презентації для роботодавців, консультант роботодавця відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості Анастасія Забара.

В свою чергу, директор Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості Володимир Довгаль ознайомив присутніх з послугами служби зайнятості та інноваціями, які пропонуються для молоді, а саме грантовою програмою для молоді віком від 18 до 25 років від державного проекту «Власна справа».

Висловлюємо щиру подяку всім учасникам заходу за співпрацю!

Побажаємо студентам вдалого старту для побудови успішної професійної кар’єри, а роботодавцям знайти свої талановиті кадри!