1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ...

ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ ПІДГОТОВКИ ДО РОБОТИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД

03 жовтня 2024 року під головуванням заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Антона Шалигайла відбулося засідання регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери Одеської області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років в м. Білгород-Дністровський, в якому в онлайн режимі взяли участь перший заступник голови Ізмаїльської РДА Сергій Проданов та працівники відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства Ізмаїльської РДА.

На порядку денному були розглянуті питання щодо загального стану підготовки до опалювального сезону 2024-2025 років в Одеській області, у тому числі особливу увагу було приділено питанню про стан підготовки закладів соціального захисту та місць компактного розміщення внутрішньо-переміщених осіб області.

В ході засідання були обговорені проблемні питання щодо готовності об’єктів житлово – комунального, паливно- енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років.

За підсумками засідання Антон Шалигайло надав відповідні доручення та рекомендації присутнім та наголосив про невідкладне їх виконання.