1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З ВІДНОВЛЕННЯ...

ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З ВІДНОВЛЕННЯ ПРОЇЗНОГО СТАНУ АВТОДОРОГИ МІЖ ІЗМАЇЛОМ ТА БАГАТИМ

2 жовтня 2024 року перший заступник голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Сергій Проданов зустрівся із директором Служби місцевих автомобільних доріг Андрієм Смоляровим і його першим заступником, начальником відділу технічного контролю та якості робіт Олегом Куриленко та головним інженером підрядної організації ТОВ «Евродор» Артаком Авєтисяном, яка розпочала виконувати роботи з аварійного ямкового ремонту на ділянці дороги між м. Ізмаїл та с. Багате та обговорили заходи і терміни з приведення дорожного полотна автодороги у проїзний стан.

Зазначимо, що внаслідок інтенсивного руху великовантажного транспорту ця дорога зазнала значних руйнувань. Враховуючи численні звернення місцевих мешканців, голова Саф’янівської сільської ради Наталія Тодорова направила клопотання до Ізмаїльської районної державної адміністрації з проханням сприяти покращенню проїзного стану траси, оскільки вона має ключове значення для життєдіяльності місцевих жителів — забезпечує доступ населення до соціальних та медичних послуг, а також проїзд екстрених служб та військових. Від цього нерідко залежить чиєсь життя, особливо в умовах воєнного стану.

Наразі роботи тривають: за допомогою спецтехніки — дорожньої фрези — проводиться підготовка пошкоджених ділянок дорожнього полотна до покриття шаром асфальту.