1. /
  2. Новини
  3. /
  4. СЕМІНАР-НАРАДА ЩОДО ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕГАТИВНИХ...

СЕМІНАР-НАРАДА ЩОДО ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕГАТИВНИХ ЯВИЩ У ДИТЯЧОМУ СЕРЕДОВИЩІ

27 вересня 2024 року під головуванням заступниці голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Марини Деной відбувся семінар-нарада щодо попередження негативних явищ у дитячому середовищі.

У заході взяли участь начальник служби у справах дітей Ізмаїльської РДА Наталя Мусафір, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту Ярославна Пєнова, головні спеціалісти відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту Євгенія Тавлінова та Ірина Ісакова, головний спеціаліст відділу з питань соціального захисту та профілактики правопорушень служби у справах дітей Ізмаїльської РДА Олександр Гончаренко, начальники відділів/управлінь освіти, служб у справах дітей, директори закладів середньої освіти сільської, селищної, міських рад Ізмаїльського району.

На початку наради Марина Деной зазначила, що відповідно до законодавства до відання місцевих державних адміністрацій належить вирішення питань забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів дітей та наголосила на тому, що тільки спільними зусиллями суб’єктів реагування можна забезпечити захист кожної дитини нашого району.

Наталя Мусафір доповіла про результати перевірки стану виховної роботи з дітьми в закладах загальної середньої освіти Ізмаїльського району.

Заступниця директора Кілійського закладу загальної середньої освіти № 3 Кілійської міської ради Ізмаїльського району з виховної роботи Оксана Філіна у формі презентації ознайомила присутніх про організацію роботи з превентивного виховання та профілактики булінгу (цькування) в освітньому середовищі (з досвіду роботи).

Директорка Саф’янівського закладу загальної середньої освіти Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району Наталія Тарасенко презентувала організацію діяльності психологічної служби з питань попередження негативних явищ серед учасників освітнього процесу у закладах освіти (з досвіду роботи).

На завершення Олександр Гончаренко доповів про стан виконання статті 30 Закону України «Про освіту», прозорість та інформаційна відкритість закладів освіти Ізмаїльського району.

Забезпечення найкращих інтересів кожної дитини району перебуває на посиленому контролі керівництва Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації.