1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КООРДИНАЦІЙНА НАРАДА ЩОДО ВИКОНАННЯ...

КООРДИНАЦІЙНА НАРАДА ЩОДО ВИКОНАННЯ МОБІЛІЗАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 вересня 2024 року голова Одеської обласної державної адміністрації Олег Кіпер провів координаційну нараду щодо виконання мобілізаційних заходів на території Одеської області, до якої у режимі відеоконференції долучилися голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіон Абашев, його перший заступник Сергій Проданов, представники керівництва Ізмаїльського районного відділу ГУ Нацполіції в Одеській області та Ізмаїльського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

В ході наради були обговорені питання щодо виконання вимог законодавства України з організації проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації на території Одеської області.

Зокрема, було наголошено на необхідності забезпечення більш тісної взаємодії територіальних центрів комплектування з правоохоронними структурами як одним з ефективних шляхів реалізації мобілізаційних планів: це дозволяє прискорити процес оповіщення громадян, оновлення ними даних у реєстрі військовозобов’язаних і прибуття на збірні пункти. Також була звернена увага на подальше вдосконалення роботи військово-лікарських комісій.

За підсумками наради були надані відповідні доручення і рекомендації.