1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАРАДА З ПИТАНЬ ПРОВЕДЕННЯ...

НАРАДА З ПИТАНЬ ПРОВЕДЕННЯ ОБОРОННИХ ТА МОБІЛІЗАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ ІЗМАЇЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

16 вересня 2024 року голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіон Абашев разом з першим заступником голови Ізмаїльської РДА Сергієм Продановим провели нараду з питань проведення оборонних та мобілізаційних заходів на території Ізмаїльського району.

На нараді були присутні Віктор Герасименко – начальник Ізмаїльського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області, Дмитро Ломов – заступник начальника Ізмаїльського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області, Вадим Марунич – начальник ВОНС в місті Ізмаїл УПП в Одеській області ДПП, Євген Касяненко – заступник начальника Ізмаїльського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Сергій Коваль – т.в.о. начальника Ізмаїльського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Сергій Бутенко – головний спеціаліст з мобілізаційної роботи Ізмаїльської РДА.

В ході наради були обговорені питання щодо вдосконалення організації оборонних заходів, виконання вимог законодавства України з організації проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації на території Ізмаїльського району.

Було наголошено, що одним з ефективних шляхів реалізації мобілізаційних планів може виступати більш тісна взаємодія територіальних центрів комплектування з правоохоронними структурами: це дозволяє прискорити процес оповіщення громадян, а також оновлення ними даних у реєстрі військовозобов’язаних і прибуття на збірні пункти.

За підсумками наради були надані відповідні доручення і рекомендації.