1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОПЕРАТИВНИЙ ШТАБ З ЛІКВІДАЦІЇ...

ОПЕРАТИВНИЙ ШТАБ З ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

9 вересня 2024 року голова Ізмаїльської РДА Родіон Абашев разом з першим заступником голови Ізмаїльської РДА Сергієм Продановим виїхали до Вилківської територіальної громади де зустрілися з Вилківським міським головою Матвієм Івановим з метою огляду наслідків російської атаки на Ізмаїльський район, поспілкувалися з місцевими жителями, чиї будинки зазнали пошкодження та руйнування.

Після огляду пошкоджень Родіон Анатолійович провів засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Був визначений порядок роботи комісії, проведено ознайомлення з актами пошкоджень та було прийнято рішення щодо забезпечення необхідними матеріалами для ліквідації пошкоджень. Обговорили алгоритм дій для допомоги фізичним та юридичним особам.

Також головою Ізмаїльської РДА було зазначено, що всі територіальні громади Ізмаїльського району готові долучитися до надання фізичної, технічної та матеріальної допомоги.

“Хочеться відзначити, що в Ізмаїльському районі всі єдині та готові допомогати один одному, особливо в умовах воєнного стану, – наголосив Родіон Абашев.