1. /
  2. Новини
  3. /
  4. охорона здоров'я
  5. /
  6. ПРИВІТАННЯ ПРАЦІВНИКІВ МЕДИЦИНИ З...

ПРИВІТАННЯ ПРАЦІВНИКІВ МЕДИЦИНИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

До Дня медичного працівника в Одеській ОДА відбувся урочистий привітальний захід, у якому взяли участь представники керівництва Ізмаїльської РДА. З нагоди свята у лікувальні заклади міста та області передали 12 сучасних апаратів штучної вентиляції легень. Зокрема, 4 апарати штучної вентиляції легень експерт-класу для реанімаційних відділень лікарень м. Одеси придбані за кошти представників місцевого бізнесу, ще 8 апаратів отримано завдяки співпраці з Благодійною організацією «Благодійний фонд «МАЛЬВИ УКРАЇНА» Асоціації «МАЛЬВЕ ДІ Україна А.П.С» (MALVE DI UKRAINA A.P.S.). Вони передані у лікувальні установи області.

На території Ізмаїльського району в кожній територіальній громаді відбулися заходи з привітання та нагородження за професіоналізм, самовідданість та щоденну наполегливу, нелегку працю представників медичної сфери громади. Зокрема, за особистий внесок у розвиток сфери охорони здоровʼя м. Ізмаїл, надання кваліфікованої медичної допомоги в умовах воєнного стану, сумлінну самовіддану працю та з нагоди професійного свята нагороджені генеральний директор КНП Ізмаїльської міської ради «Ізмаїльська міська центральна лікарня» Сергій Бажак та директорка Ізмаїльського міського центру ПМСД Людмила Бойко.

Окрім цього, Указом президента України №478/2024 державною нагородою відзначено Віталія Гайдукова, генерального директора КНП «Дунайська обласна лікарня». Нагорода присуджена за значний внесок у розвиток системи охорони здоров’я та надання кваліфікованої медичної допомоги в умовах воєнного стану. Віталій Миколайович, який нещодавно відсвяткував 65-річчя, є мудрим керівником і професіоналом у медичній галузі, активно представляючи лікарню на різноманітних заходах як в області, так і в країні.

Цей важливий день підкреслив величезний вклад медичних працівників у збереження життя та здоров’я громадян!