1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АПАРАТНА НАРАДА В ІЗМАЇЛЬСЬКІЙ...

АПАРАТНА НАРАДА В ІЗМАЇЛЬСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

29 липня 2024 р. голова Ізмаїльської РДА Родіон Абашев провів апаратну нараду.

На нараді в.о. начальника відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, ЖКГ Ізмаїльської РДА Ірина Георгієва доповіла про те, що в Ізмаїльському р-ні продовжується підготовка житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери до осінньо-зимового періоду 2024-2025 рр. Станом на 25 липня середній рівень готовності становить 55%. Особлива увага приділяється забезпеченню района паливом. Територіальні громади активно проводять тендерні процедури щодо закупівлі вугілля. Ізмаїльська та Ренійська громади вже повністю забезпечені вугіллям. Усі генератори в районі мають необхідний запас рідкого палива, що зберігається на базах сертифікованих та комунальних підприємствах. Забезпеченість рідким паливом по району складає 95%. Електропостачання в районі залишається нестабільним, проводяться стабілізаційні відключення за графіками АТ «ДТЕК «Одеські електромережі». Ізмаїльська РДА направила перелік критично важливих об’єктів на розгляд до Одеської ОДА, щоб забезпечити стабільне енергопостачання. З метою стабілізації електропостачання планується запровадження проєктів розподіленої генерації на комунальних підприємствах з водопостачання, теплопостачання та інших систем життєзабезпечення.

Головний спеціаліст відділу розвитку сімейних форм виховання ССД Дмитро Нетков надав інформацію, що станом на 1 липня 2024 р. на обліку перебуває 432 дитини, які залишились без піклування батьків. З них влаштовано в сім’ї опікунів (піклувальників) – 339 дітей, у прийомні сім’ї – 28, у дитячі будинки сімейного типу (ДБСТ) – 6, у державні заклади – 59. 1 травня 2024 р. на засіданні колегії Ізмаїльської РДА було розглянуто питання щодо розвитку прийомних сімей та ДБСТ. За результатами роботи було затверджено План заходів щодо розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт на 2024-2025 рр. Продовжується робота з популяризації сімейних форм виховання, а також розробки заходів щодо розвитку цих форм у громадах району.

Начальник відділу ведення Держреєстру виборців апарату Ізмаїльської РДА Юлія Колесніченко доповіла про те, що Центральна виборча комісія 22 грудня 2023 р. прийняла постанову № 83 “Про деякі питання часткового відновлення функціонування автоматизованої інформаційно-комунікаційної системи” Держреєстр виборців”, згідно якої потрібно забезпечити опрацювання відомостей періодичного поновлення за період з лютого 2022 р. до листопада 2023 р. Станом на сьогодні, органами реєстру виборців оновлені всі необхідні дані.

Т.в.о. начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Руслана Зейналова доповіла про роботу відділу та зазначила, що Одеською ОДА щомісяця проводиться аналіз роботи райдержадміністрацій в медіа просторі та з цифрового розвитку. За ІІ квартал 2024 р. по результатам аналізу роботи Ізмаїльська РДА посідає І місце у рейтингу.

Наприкінці наради начальник відділу управління персоналом апарату Ізмаїльської РДА Оксана Крячко нагадала присутнім про Правила внутрішнього службового розпорядку. Всі працівники попереджені, що під час повітряної тривоги треба покинути будівлю адміністрації та пройти в бомбосховище!

Інформацію про стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах райдержадміністрації надала начальниця відділу документообігу і контролю, розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації апарату Ізмаїльської РДА Жанна Сілаєва.

За результатами наради Родіон Абашев надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів.