1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАРАДА СТОСОВНО ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ...

НАРАДА СТОСОВНО ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ У ЕНЕРГЕТИЧНІЙ СФЕРІ УКРАЇНИ

10 червня 2024 року заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Антон Шалигайло у режимі відеозв’язку провів з керівництвом районних державних адміністрацій нараду стосовно проблемних питань у енергетичній сфері країни, до якої долучилися голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіон Абашев, голова Ізмаїльської районної ради Василь Антонюк, перший заступник голови Ізмаїльської РДА Сергій Проданов, заступниця голови Ізмаїльської РДА Ірина Холостенко, начальник відділу економіки, агропромислового розвитку та екології Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Ольга Мінюк, в.о. начальниці відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства Ізмаїльської РДА Ірина Георгієва.

На нараді були обговорені положення та шляхи виконання розпоряджень Кабінету Міністрів України № 510-р від 07.06.2024 р. «Деякі заходи щодо стабілізації роботи об’єднаної енергетичної системи України» і № 600 від 24.05.2024 р. «Порядок визначення та застосування граничних величин споживання електричної потужності».

До керівництва райдержадміністрацій була доведена інформація про необхідність у зв’язку з нестабільністю енергетичної системи країни максимально скоротити енергоспоживання за винятком об’єктів критичної інфраструктури, перелік яких районні і обласні державні адміністрації мають додатково узгодити до 15 червня поточного року і подати до Міністерства енергетики України.