1. /
  2. Новини
  3. /
  4. РЯТУВАЛЬНИКИ НАВЧИЛИ КУРСАНТІВ ДУНАЙСЬКОГО...

РЯТУВАЛЬНИКИ НАВЧИЛИ КУРСАНТІВ ДУНАЙСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ “ОДЕСЬКА МОРСЬКА АКАДЕМІЯ” ПОЖЕЖНІЙ БЕЗПЕЦІ

Від надзвичайних подій не застрахований ніхто. Нажаль, як діяти у разі їх виникнення знає далеко не кожен. Зокрема, однією з найпідступніших надзвичайних подій є пожежа. Саме тому, рятувальники постійно проводять корисні та пізнавальні заходи, які у надзвичайній ситуації врятують життя.

Такий захід рятувальники провели і для майбутніх моряків-курсантів Дунайського фахового коледжу Національного університету “Одеська морська академія” пожежній безпеці.

Так, надзвичайники розповіли курсантам про будову, принцип дії та особливості застосування первинного засобу пожежогасіння – порошкового вогнегасника, ознайомили з оснащенням пожежно-рятувального автомобіля та спорядженням вогнеборців, а також дізналися, як та у яких випадках необхідно телефонувати за номером “101”.

Місцем проведення заходу вибрали зону біля Діорами не випадково: у завершенні, щоб усі громадяни також запам’ятали номер Служби порятунку на все життя та точно знали, куди слід телефонувати у випадках надзвичайних ситуацій, курсанти ДФК НУ “ОМА” вишикувалися у величезні цифри 101.

Джерело: Ізмаїльське РУ ГУ ДСНС України в Одеській області

default
default