1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДРУЗІ, ОТРИМУЄМО ВІД ВАС...

ДРУЗІ, ОТРИМУЄМО ВІД ВАС БАГАТО КОМЕНТАРІВ З ПРОХАННЯМ РОЗ’ЯСНИТИ, ЯК ПРАЦЮЮТЬ ГРАФІКИ

Тож, щоб зрозуміти, коли у вас буде світло – введіть на нашому сайті https://www.dtek-oem.com.ua/ua/shutdowns свої дані – населений пункт, вулицю і номер будинку у відповідні поля. І ви побачите графік стабілізаційних відключень конкретно за вашою адресою.

Він складається з 3 категорій:

1. Білий колір на графіку – світло є. Періоди, коли ми гарантуємо наявність світла.

2. Сірий колір – світла немає. Періоди, коли відключення буде відбуватись гарантовано для того, аби збалансувати енергосистему.

3. Світло-сірий колір – можливі відключення. Періоди, коли відключення може застосовуватися, якщо дисбаланс в енергосистемі буде збільшуватися. В ці періоди рекомендуємо знижувати споживання електроенергії та не користуватися ліфтами.

Важливо! Ці графіки актуальні тільки тоді, коли введені стабілізаційні відключення і лише в той проміжок часу, коли вони діють.

Якщо вашої адреси немає в графіку, або ж відключення не співпадають з графіком, можливо, сталася локальна аварія, повідомляйте нам про це:

через наш сайт – https://www.dtek-oem.com.ua/ua/shutdowns (форма подачі заявки знаходиться під графіком);

у приватні повідомлення на Facebook ДТЕК Одеські електромережі;

через кол-центр: +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

#Енергетичнийфронт#РазомСильніші#StandWithUkraine