1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАДИ: ПІКЛУЙМОСЯ ПРО...

НОВИНИ ГРОМАДИ: ПІКЛУЙМОСЯ ПРО СВОЄ МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ`Я

Триває війна… Ми всі переживаємо зараз стрес, особливо під час повітряних тривог, перебуваючи в бомбосховищах. Він проявляється психічно, фізично, емоційно та дає змогу адаптуватися до змін. У людини стрес часто виникає під час взаємодії із соціумом. Постійне напруження та нестача відпочинку шкодять розумовим і фізичним здібностям та можуть призвести до різних захворювань. Багато хто навіть не знає, як упоратися зі стресом і як ефективно використовувати методи релаксації.

14 травня у Новосільському центрі культури та дозвілля відбулась зустріч групи взаємодопомоги, на якій розглянули техніки тілесної релаксації для зняття стресу. Зустріч пройшла в хорошій атмосфері, де кожен підтримував один одного ментально. Дійшли висновку, що краще лікування – це профілактика. Важливо займатись своїм ментальним здоров’ям завжди, незважаючи на хороше самопочуття. Потім перейшли до практичних дій і виконали декілька технік: “Квадратне дихання”, “Дощик”, “Техніка Джейкобсона”, “Піджак на вішалці”.

Спробуйте хоча б раз на тиждень для профілактики робити ці вправи і ви відчуєте себе наповненим щастям і душевним спокоєм.

#ТИЯК

Джерело: Новосільський центр культури та дозвілля Ренійської міської ради