1. /
  2. Новини
  3. /
  4. СЕСІЯ ІЗМАЇЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ...

СЕСІЯ ІЗМАЇЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьогодні, 22 грудня 2023 року, під головуванням голови Ізмаїльської районної ради Одеської області Антонюка Василя Павловича відбулась чергова 15 сесія Ізмаїльської районної ради VIII скликання.

Під час засідання були розглянуті питання порядку денного.

Депутати отримали інформацію від керівника Ізмаїльської окружної прокуратури про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадської безпеки і порядку та результати діяльності на території Ізмаїльського району Одеської області за дев’ять місяців 2023 року від Олександра Сари – керівника Ізмаїльської окружної прокуратури.

Також слухали інформацію керівника Ізмаїльського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадської безпеки і порядку та результати діяльності на території Ізмаїльського району Одеської області за дев’ять місяців 2023 року. Доповідав Віктор Герасименко – начальник Ізмаїльського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області.

Депутати одноголосно прийняли наступні важливі рішення: про затвердження структури та штатної чисельності виконавчого апарату Ізмаїльської районної ради Одеської області на 2024 рік; про затвердження кошторису видатків на утримання Ізмаїльської районної ради Одеської області та її виконавчого апарату на 2024 рік; затвердження надбавки, премії, матеріальної допомоги голові та заступнику голови Ізмаїльської районної ради Одеської області на 2024 рік. Внесені зміни до списку присяжних Ренійського районного суду Одеської області, затвердженого рішенням Ізмаїльської районної ради Одеської області від 15 грудня 2022р. №130-VIII та інші.

Засідання сесії пройшло в конструктивному руслі. На завершення голова Ізмаїльської районної ради Одеської області Антонюк Василь Павлович нагадав депутатам про подачу декларацій за 2021-2022 роки до 31.01.2024 року, за 2023 рік до 31.03.2024 року. Подякував присутнім за плідну роботу та привітав з наступаючими свята.