1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ІЗМАЇЛЬСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ...

ІЗМАЇЛЬСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ДОЛУЧИЛАСЬ ДО УЧАСТІ У СЕМІНАРІ З ПЕРВИННОЇ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ ВІЙСЬКОВИМ ТА ЇХ СІМ’ЯМ

За сприянням депутатської фракції «Слуга Народу» Одеської обласної ради та БО Благодійного Фонду «LIFE SUPPORT UKRAINE» 24 травня 2023 року відбувся семінар за темою: «Первинна психологічна допомога військовим та їх сім’ям».

Захід відбувся за участю заступника начальника управління соціального захисту населення Ізмаїльської районної державної адміністрації Валентини Остапчук та головного спеціаліста відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту Ізмаїльської районної державної адміністрації Ярославни Пєнової.

Спікером семінару виступив куратор освітньої діяльності Psychology Support Internation в Україні, радник консула України в США, проректор Полтавської семінарії Ігор Скрипніченко.

Під час семінару учасники отримали інформацію з наступних питань:

  • потреба в створенні соціальних мереж відновлення особистості;
  • створення соціальної мережі відновлення;
  • комунікація на основі терапії прийняття та відповідальності;
  • учасники соціальної мережі відновлення;
  • портрет відновлення спільноти.

Після завершення семінару кожен учасник отримав сертифікат від міжнародної освітньої організації, яка займається відновленням травмованих війною людей по всьому світу, від Тихоокеанського Університету Сієтлу.