1. /
  2. Новини
  3. /
  4. УВАГА! КОНКУРС!

УВАГА! КОНКУРС!

Програма «Румунія – Україна 2014-2020», разом з усім співтовариством програм Interreg, відзначатиме День європейської співпраці 2022, під егідою Європейського року молоді.

Наше послання виражене, з одного боку, у вигляді мистецтва сучасного муралу стріт- арт, джерелом якого будуть художні роботи у виконанні молоді з країн-учасниць Програми, а з іншого – в якості прямої підтримки для молоді з України, яка змушена продовжити навчання і підготовку в цих суворих умовах, враховуючи невід’ємне право на освіту. На рівні з європейською солідарністю, бажаємо, щоб молодь напряму була залучена до цієї подїї-маніфесту під закликом #YouthforCoop та #standwithukraine.

Таким чином, цього року на одній з громадських будівель в Румунії ми відтворимо, у вигляді муралу виконаного професіоналами, малюнок обраний переможцем фіналу конкурсу оригінального живопису та цифрових творів, під егідою «Послання до України», відкритого для молодих людей з Румунії та України, віком від 14 до 30 років, які бажатимуть поділитися своїми творчими ідеями та перекласти художньою мовою надію на майбутнє, яка визначає концепцію солідарності #standwithukraine.

Реєстрація в конкурсі триває з 18 липня по 9 серпня 2022 року, а 6 найкращих робіт, які будуть попередньо відібрані і нагороджені, візьмуть участь у конкурсі фінального голосування публіки.

Деталі конкурсу, офіційне положення та реєстраційна форма доступні румунською та українською мовою на сайті програми www.ro-ua.net.