11 липня 2024 в Ізмаїльській філії Одеського обласного центру зайнятості відбулась робоча зустріч заступника директора Людмили Пальжок, начальника відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Дудник Інги та заступника начальника відділу Евель Емми з представником відділення комплектування 17 прикордонного загону ім. полковника О. Жуковського.

Під час зустрічі були обговорені питання щодо орієнтації безробітних на запропоновані вакансії прикордонної служби. Також представник прикордонної служби, під час бесіди, розповів про належну оплату праці, стабільне грошове забезпечення, можливість кар’єрного зростання, соціальний захист та забезпечення, перспективи службового росту та якісне медичне обслуговування при вступі до них на службу у прикордонний загін.

Людмила, в свою чергу, розповіла про послуги Служби зайнятості для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, роботодавців: сприяння працевлаштуванню, профнавчання, підвищення кваліфікації (в т.ч. за ваучером).

Представниці відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями ознайомили військового з грантовими програми; компенсаціями роботодавцям за працевлаштування ветеранів/учасників бойових дій, за облаштування робочих місць осіб з інвалідністю.

Для отримання детальної інформації, та індивідуальних консультацій, звертайтесь до підрозділів Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості:

– в Ізмаїлі, пр. Незалежності, 32, або за телефоном (097) 008-77-67;

– у Вилкове, вул. Петра Сагайдачного, 13, або за тел. (068) 518-71-35.

– у Кілії, вул. Миру 60А, або за телефоном (068) 867-80-33;

– у Рені, вул. Соборна, 78 А, або за телефоном (093) 869-55-27